K-50-projektin loppumetrit

Yhdeksän kohdan K-50 (eli siihen mennessä kun täytän 50, haluan näiden asioiden olevan eri tavalla elämässäni) elämänparannusprojektini on edennyt loppusuoralle, alle kuukausi jäljellä. Loppukirin sijaan annan todistuksen jo nyt vanhanaikaisin 4-10-arvosanoin ja moderniin tapaan sanalliset perustelut.

1. Tuplasti Tuoretta: 7 1/2 Jos lasken mukaan tuoreen lakritsin, olen suoriutunut kiitettävästi 😀 Tupla-annos vihanneksia unohtuu kyllä usein, mutta alkava kesä korjaa tilanteen meloneineen ja mansikoineen.

2. Kotia Kuntoon: 8 Etenee maltillisesti, eli etenee, tosin rauhallisesti – siis stressittä 🙂  Tavoitteena päästä saunomaan juhannukseen mennessä. Muutama kymmenen laatikkoa turhaa tavaraa vielä pois alta, niin ovella kävijät (harvalle avataan!) eivät enää kysy, olemmeko juuri muuttamassa tai muuttaneet.

3. Kestävyys Kunniaan: 9 Tämän kohdan sisältöä olen muovannut matkalla. Huomasin, että tunnin pituiset treenit ovat juuri sopivia tähän elämäntilanteeseen, en halua ottaa paineita pitkien treenien sommittelusta aikatauluihin. Keskipitkä kestävyyskunto on sen sijaan oikein hyvä (Cooper 2700 ja lenkkien keskinopeus varsin tyydyttävä) ja 19.5. on näillä näkymin ensimmäinen maastopyöräkisa noin parinkymmenen (!) vuoden tauon jälkeen.

4. Kanki Ketteräksi: 9 Kunnollinen comeback squashkentälle viikonloppuaamuisin on tuonut paljon iloa sydänystävän tapaamisesta usein ja yllättävää ketteryyttäkin. Rutiini jatkuu uudella vuosikymmenellä varmasti!

5. Tenatta Trampalle: 9 Lantionpohjan lihastreenit on todellakin hyvä aloittaa ennen kuin tarvitsee tarkistaa googlesta, mistä niiden lihasten tulisi löytyä.

6. Kilpeä Kevyemmäksi: 10- Henkisen kasvun työtä olen tehnyt tämän vuoden tosissani, perinpohjaisesti, päivittäin. Mikä tärkeintä, en yritä kasvaa yksikseni, vaikka olenkin arkielämässä usein yksin, välistä yksinäinen.

Kolme viimeistä tavoitetta oikeastaan sisältyvät tähän viimeiseen: 7. Rauha Rahoista eli taloutta kuntoon, 8. Hetkiä Herralle eli hengellisiä hetkiä lisää arkeen sekä 9. Rehellistä Raittiutta.

Keskiarvo todistuksessa on sama kuin peruskoulussa aikanaan: kiitettävän pintaan.

Listalle voisi lisätä vielä kohdan 10, jota en kuitenkaan noin vain voi suorittaa ja ottaa rutiiniksi, voin vain toivoa sen rakentuvan seurauksena näistä uusista, hyvistä rutiineista ja loput siitä toivon saavani lahjaksi: pyöräkilpailusijoituksen sijaan toivon, että elämänhalu vie tässä 2018- tai viimeistään 2028 -cupissa lopulta voiton. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s