Ei hullumpaa!

Tässä blogissa venytetään rajoja – vai onko niitä? Mikä on tervettä, mikä sairasta? Mikä hyvästä, mikä pahasta? Entä mikä on suorastaan hullua? Aivan kreisiä, hullun rohkeaa, hulluttelua – ei hullumpaa! 

Jaamme elämänmakuisia käytännön elämässä syntyneitä havaintoja ja oivalluksia mielen – yläkertalaisen – olemuksesta elämää avoimesti ihmettelevien ja aidosti ihmisinä elävien ammattilaisten kesken. Ruokimme näkökulman vaihtamista. Tykkää, jos hiukankin hiukoo! 

Blogin aloittavat Isa Merikallio, Sami Minkkinen ja Eevi Minkkinen. Lisää kirjoittajia liittyy mukaan kesän mittaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s