Löydät Puoli vuotta ennen tuomiota -kirjan täältä!

Kirjasta:

Luulet ehkä tietäväsi, millaista on espoolaisen konsultin ja johtajavalmentajan elämä? Vilkaisepa kirjaa, niin yllätyt. On arvioitu, että joka kolmas ihminen kärsii elämänsä aikana jostain mielenterveyden häiriöstä. Minunlaisiani on jopa viisi prosenttia. Siis joka kahdeskymmenes ja vain murto-osa on tunnistettu. Me toimimme johtajina, kollegoina, isinä ja äiteinä, elämme parisuhteissa. Me saamme joskus valtavasti aikaan, loistamme elinvoimaisina aurinkoina, kunnes koittaa sumuinen aamu, elämä murjoo ja masentaa isolla kädellä. 2-tyypin kaksisuuntaista mielialahäiriötä on vaikea tunnistaa. Kun sen tunnistaa, elämä sen kanssa on – Elämää. Siksi kirjoitin tämän kirjan.

Tutustun blogissa myös uusimpiin aivotutkimuksiin ja monenlaisten mielen häiriötilojen, kuten masennuksen, ahdistuksen, unettomuuden ja levottomuuden uusimpiin ja luonnollisiin hoitotapoihin. Tästä löydät itsearviotestit niin 2-suuntaiseen mielialahäiriöön kuin masennukseenkin. Jos tulokset huolestuttavat, käänny ammattilaisen puoleen. Suomen Mielenterveysseuran sivuilta löydät lisätietoa.

Haluan tällä nyt julkaistulla tosikertomuksellani sekä elokuussa 2015 ilmestyneellä Jaksaa, jaksaa! Näkökulmia vaaralliseen ja kantavaan vahvuuteen -kirjalla (Basam Books) herättää keskustelua mm. seuraavista teemoista: Kenelle on tilaa työelämässä? Masentuneet eivät pysy maanisen projektiarkemme tahdissa, joten heidät löytää kotoa, vaikka kevennetty työ olisi parasta lääkettä. Suhtaudumme mielenterveyden ongelmiin näennäisen suvaitsevaisesti. Haluatko vävyksesi tai kollegaksesi yhden? Kirjani kannessakin on tästä syystä 47-vuotias kirjailijanainen ilman kuvankäsittelyä. Toivon, että meille jokaiselle suomalaiselle on tästä eteenpäin enemmän tilaa elää työssä ja vapaa-ajalla aivan omana itsenämme!

Lukijoiden arvioita kirjasta:

”Hieno ja avoin, monella tavalla alaston, autenttinen, säväyttävä, sivistävä ja stimuloiva kirja. Sanoisin myös: niin teemojensa tärkeyden kuin verbaliikan näkökulmasta poikkeuksellisen mielenkiintoinen ja korkeatasoinen teos, joka uskaltaa koskettaa henkilökohtaisen reflektoinnin kautta monia olennaisia aikalaisteemoja sekä aktivoi lukijan mielessä Tärkeitä Kysymyksiä.”

“Kirjasi näkökulma ja lähestymistapa ovat kertakaikkisen mullistavia aiheesta bipolaarihäiriö. Mielialojen vaihtelusta kärsivä ei ole omituinen zombie hiippailemassa lääketokkurassa, vaan ajan tasalla oleva, älykäs, kaunis, fiksu, seksikäs, menestyvä ja onnistuva ihminen. Sinänsä huvittava ajatus on se, että mielialan vaihteluista pääsee nykyisin eläkkeelle, jos haluaa sen tien valita.”

“Hyvin paljon ajatuksia herättävä kirja, poikkeuksellisen taitavasti ja elävästi kirjoitettu.”

“En lue kirjoja juuri koskaan. Tämän luin yhdeltä istumalta eilen illalla. Se kertokoon kaiken! Kiitos.”

E-kirjaa ei tällä hetkellä ole saatavilla.

Painettu kirja on ilmestynyt 25.8.2015. Tilaukset 19 eur kpl (sis. alv ja postikulut Suomeen) sähköpostitse isa.merikallio (miukumauku) redera.fi. Saat kirjan halutessasi omistuskirjoituksella ❤

Yksi kommentti artikkeliin ”Löydät Puoli vuotta ennen tuomiota -kirjan täältä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s